Sea Containers House

Sea Containers House has long been a prominent feature along the river Thames, both within the urban context of the Southbank and the cultural corridor that runs west from the Tate Modern to Royal Festival Hall.


This complex building has been designed and refurbished as a collection of brand ‘neighbourhoods’ drawn together by a network of public spaces, such as the amphitheater, winter garden, restaurants and cafes.


With a focus on enhanced communication through movement, choice and availability of a diverse range of spaces, Sea Containers House provides a unique and highly effective environment that drives collaboration and innovation across the business. Find out more about our project team here.


An article on their move by Ogilvy's chairman, Paul O'Donnell can be viewed here at FT.com (to view you may be asked to register with FT.com)

Image copyright TP Bennett

Show info

Visualisation of 'Central Terrace'

Show info

Visualisation of the 'Sky Terrace'

Show info

Current 3D Model

Show info