Sea Containers On Site

Triple height view from one of the new meeting rooms.

Show info

These photographs were taken as the refurbishment of Sea Containers, was nearing completion an getting ready for Ogilvy, MEC and GTB to occupy


Usually architects and designers wait for the completed project before sharing pictures of the finished article but on this project we have taken pictures of the progress on site from the outset. This complex project involved forming 12 openings in the existing concrete floors and inserting 9 new staircases that encourage movement and interaction throughout the building.  These holes accounted for around 3% of the original floor space and the benefit of the reconfigured floors offer the tenant far greater connectivity, improved ceiling heights and better daylight than previously.

One of the first cast in situ spiral exposed concrete stairs in the UK. Connecting level 6-8.

Show info

Technical team installing the theatre AV equipment.

Show info

Discussing installation of stairs to the new roof deck.

Show info